Betrouwbaar online vakantie, vakantiehuisje, bungalow, hotel, ticket of reis boeken

Op het internet worden duizenden zo niet tienduizenden vakanties aangeboden. Maar niet al die aanbieders zijn allemaal even betrouwbaar. Waarborgreizen is een website waar je online je vakantie en reizen kunt boeken bij betrouwbare reisorganisaties. Wij zijn partner van de grootste reisorganisaties. Deze reisorganisaties zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en/ of Calamiteitenfonds Reizen.

 

Op deze website kun je een keuze maken uit de bestemmingen, accommodaties, type verzorging, soort reis en beoordeling. 

Waarom is het van belang dat deze reisorganisaties het keurmerk dragen van ANVR , SGR ( Stichting Garantiefonds Reisgelden) en / of Stichting Calamiteitenfonds Reizen?

- De reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd.

- SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in vervelende situaties (bijvoorbeeld faillissement reisbureau) alsnog wordt betaald. Maar let op: SGR staat alleen garant wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR

- Stichting Calamiteitenfonds Reizen is een Nederlandse stichting met als doel reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis afgebroken wordt door een calamiteit. In het geval van een dreiging van een calamiteit, bepaalt de Stichting Calamiteitenfonds Reizen of er een dekkingsbeperking voor een vakantiebestemming geldt. Wie nog niet op reis is, kan in dat geval onder voorwaarden kosteloos annuleren binnen vier weken voor vertrek.

Voorbeelden van calamiteiten zijn:
Oorlogen
Natuurrampen zoals aardbevingen of overstromingen
Ziektes en epidemieën

 

Meer informatie kun je naslaan op:  https://www.anvr.nl, https://www.sgr.nl/, https://www.calamiteitenfonds.nl

Bronvermelding: ANVR, SGR, Sichting Calamiteitenfonds Reizen  

                                                                               -----------------------------------------------------------

Deel je mening op het waarborgreizen.nl forum. Discussieer met anderen over je ervaringen met reisorganisaties, reisbureaus en touroperators op ons  Neem deel aan ons forumforum!

Heb je goede of slechte ervaringen met een reisorganisatie?  Meld dit dan op ons forum. Hoe denken anderen hierover. Geef aan wat je gedaan hebt om het probleem op te lossen

Heb je een leuke reis gemaakt of een schitterende vakantie gehad?

Schrijf dan een leuke blog Schrijf een leuke blog over je vakantieop onze blogpagina! Geef je ervaringen weer en deel ze met onze community.

 

We kijken uit naar je blogs en forumdiscussies.

 

 

 

 

 
What do you want to do ?
New mail